In 2014 gaat bij Kelgin de vernieuwing en uitbreiding van de campervloot weer door. Het aanbod omvat nu acht verschillende modellen in drie klassen.

Alle huurcampers zijn voorzien van airconditioning (op de motor, dus tijdens het rijden), achteruitrijcamera, fietsendrager, luifel, gasalarm en radio/CD/MP3.

Family klasse

De huurcampers in de Family klasse zijn geschikt voor zes of zeven personen. Dat zijn campers met een alkoof (en dus twee slaapplaatsen boven de cabine).
De campers in deze klasse zijn favoriet in de schoolvakanties en zijn daardoor voor die weken meestal al vroeg volgeboekt. Buiten de schoolvakanties zijn deze modellen populair bij jonge gezinnen die profiteren van de Kelgin peuterkorting. In 2014 worden in deze klasse twee campers ingezet. Dat zijn de volgende modellen:

  • Begin juni 2014 is een nieuwe ruime Elnagh Baron 22 binnengekomen. Dat is een alkoofcamper die twee dinettes heeft en achterin een stapelbed. Daardoor zijn er maar liefst zeven zit- en slaapplaatsen.
  • In de zomer van 2013 kwam de Elnagh Baron 46 nieuw binnen. Deze alkoofcamper heeft een tweepersoonsbed achterin met een ruime garage eronder. In de alkoof bevindt zich een ruim tweepersoonsbed. Voor een vijfde en zesde slaapplaats wordt de zithoek omgebouwd.

Comfort klasse

De campers in de Comfort klasse zijn luxe halfintegralen. Deze zijn meestal geschikt voor vier personen en vanaf 2014 in een enkel geval ook voor vijf personen. De praktijk leert dat deze campers vooral de eerste keus zijn van echtparen die er met z'n tweeën op uittrekken. Senioren profiteren daarbij buiten de vakanties van een aantrekkelijke korting op de prijzen die dan standaard al laag zijn. In 2014 kan er worden gekozen uit vijf campers. De mogelijkheden zijn als volgt:

  • Op dit moment is er nog een Kelgin Comfort L44 uit 2010. Deze heeft een tweepersoons bed dwars achterin, daaronder een grote garage en verder een mooie hoekkeuken en royale zithoek.
  • Uit 2011 dateert de Ilusion i760. Deze camper heeft achterin de populaire indeling met twee bedden in de lengterichting en daaronder een garage. Daarbij is dit een compacte camper van slechts 6,65 meter lang. In deze camper passen met enige moeite vier personen, maar drie is beter.
  • Eveneens uit 2011 is de Ilusion i770. Dat is een camper met boven de garage achterin een vast bed in de breedte. Dat, in combinatie met de grotere lengte, maakt dit een royale vierpersoons zwerfauto.
  • Gloednieuw (april 2014) is de Elnagh Baron 73G. Deze camper heeft achterin de veelgevraagde lengtebedden (met daaronder een ruime garage) en voorin boven de zithoek een electrisch bedienbaar hefbed voor twee personen. Ombouwen van de zithoek is dus niet nodig.
  • Eveneens helemaal nieuw (mei 2014) is de Elnagh T-Loft 530. De T-Loft modellen hebben allemaal het momenteel populaire hefbed boven de zithoek. De T-Loft 530 heeft bovendien achterin twee aparte bedden in de lengterichting en daaronder een ruime garage. Verder beschikt deze camper als enige (op dit moment) over een automatische versnelling.

Comfort Plus klasse

Sinds 2011 biedt Kelgin ook in de verhuur een halfintegraal in het hogere segment aan: de Elnagh Prince 530L. Deze is geschikt voor vier personen.

  • De Elnagh Prince 530L (2011) heeft ook de veelgevraagde indeling met twee aparte bedden achterin. Onder de bedden bevindt zich een ruime garage. WC en douche zijn gescheiden en bevinden zich tegenover elkaar. De extra luxe bestaat onder andere uit een afzuigkap in het keukengedeelte en een oven boven de royale koelkast met vriesvak.
Een uitvoerige beschrijving met foto's van de genoemde modellen is te vinden onder de menuknop 'Te Koop' en dan onder 'Gebruikt' bovenaan de pagina. Of klik hier.
Joomla SEF URLs by Artio

Kelgin op Twitter